Bouwkundig adviesbureau Dordrecht

ZaaKoo: uw bouwkundig adviesbureau in Dordrecht voor al uw tekenwerk en advies. Wij verzorgen uw bouwkundig tekenwerk voor omgevingsvergunningen en werktekeningen.

Waarom bouwkundig advies
van ZaaKoo?

Plattegronden laten maken of een omgevingsvergunning?

Bouwkundig adviseur

ZaaKoo heeft meerdere jaren ervaring met het tekenen van bouwkundige projecten. Met onze partners hebben wij verschillende bouwwerken getekend en vergunningen verleend voor verbouwingen.

Door onze ervaring hebben wij kennis over het bouwbesluit en bestemmingsplannen opgedaan. Hierdoor kunnen wij u goed helpen uw bouwwerk of verbouwing te realiseren. Daarbij helpt ons inzicht van een plattegrond of details bij het oplossen van diverse bouwkundige vraagstukken.

Als jong bedrijf zijn wij ambitieus en energiek met het maken van ons tekenwerk. Wij streven daarnaast naar de hoogste kwaliteit bouwtekeningen.

ZaaKoo als uw bouwkundig adviseur in Dordrecht

ZaaKoo bouwkundig adviesbureau tekent en adviseert voor bouwkundige projecten. Als jong bedrijf zijn wij wendbaar en kunnen wij snel anticiperen op veranderingen binnen de bouw. Op deze manier zorgen wij er voor dat het werk op tijd af en van hoge kwaliteit is. Wij halen onze energie en drijfveer uit het oplossen van diverse bouwkundige vraagstukken en het helpen van onze klanten.
Bouwkundig adviesbureau

Wij komen graag met u in contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?